Bananų keksas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Bananų keksas

Kepimas su uogomis ir vaisiais yra ypatingas menas. Charlotka, mėlynių pyragas, vyšnių pyragėliai, braškių bandelės ir, galiausiai, bananų keksas. Viskas joje tobula: puri ir šiek tiek drėgna tekstūra, apetitą žadinantis kvapas, verčiantis pamiršti pažadus nevalgyti saldumynų. Drąsiai imkitės bananinio keksiuko recepto: su juo net įprasta arbata ar kava bus skanesnė!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
277 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
38 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bananų keksas Žingsnis 1
Sudėkite bananus į trintuvą, supilkite pieną ir gerai suplakite.

Žingsnis 2

Bananų keksas Žingsnis 2
Kiaušinius ir cukrų plakite, kol jie taps balti ir purios putos. Kiaušinių masę sumaišykite su bananų mase ir gerai išmaišykite. Įmaišykite grietinę ir sviestą ir dar kartą išmaišykite. Supilkite miltus ir išminkykite tešlą iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Bananų keksas Žingsnis 3
Kepimo indą ištepkite sviestu ir sudėkite į jį tešlą. Kepkite 180 °C temperatūroje 30 minučių.

Žingsnis 4

Bananų keksas Žingsnis 4
Paruoštą keksą supjaustykite porcijomis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos