Publikavimo data: 2024-05-25
Bananų kremo pyragas
Ar mėgstate kepti namuose? Negalėsite atsispirti bananų pyragui su bananų įdaru! Švelni trapi tešla, kreminis įdaras ir prinokę vaisiai - tai raktas į tobulą desertą, todėl gamindami rinkitės tik šviežius produktus. Jei norite, pyragą galite patiekti su mėgstamu užpilu, ledų kauburėliu arba šviežių mėtų lapeliais. Patiekalas gaunasi labai skanus ir aromatingas, todėl puikiai tinka šventei.
Žingsnis 1
Bananus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Sumaišykite 2 šaukštus miltų, kiaušinį, grietinę ir 50 g cukraus iki vientisos masės. Pyrago įdaras paruoštas.
Žingsnis 3
Įmaišykite du kiaušinius ir likusį cukrų.
Žingsnis 4
Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius.
Žingsnis 5
Sutarkuokite sviestą.
Žingsnis 6
Į miltus, kiaušinius ir cukrų sudėkite sviestą.
Žingsnis 7
Užminkykite tirštą, tirštą tešlą.
Žingsnis 8
Uždėkite pirmąjį pyrago sluoksnį. Nepamirškite suformuoti tešlos šonų.
Žingsnis 9
Ant tešlos viršaus sudėkite griežinėliais supjaustytus bananus.
Žingsnis 10
Ant bananų supilkite grietinės įdarą.
Žingsnis 11
Pyragą kepkite įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių, kol iškeps.
Žingsnis 12
Leiskite pyragui šiek tiek atvėsti, išimkite iš formos ir supjaustykite gabalėliais. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos