Publikavimo data: 2025-08-18
Bananų pudingas
Pudingas laikomas tradiciniu anglišku skanėstu. Jis plačiai žinomas visame pasaulyje, ypač Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kanadoje ir Australijoje, kur pudingas laikomas naujametiniu skanėstu. Pagrindinės pudingo sudedamosios dalys yra miltai, grietinėlė, kiaušiniai ir bet kokie priedai, priklausomai nuo to, koks yra paties pudingo paskirtis. Remiantis tuo, verta pažymėti, kad pudingas desertu pradėtas vadinti palyginti neseniai. Anksčiau jis taip pat buvo ruošiamas mėsos ir sultinio pagrindu. Buvo manoma, kad pudingas yra patogus būdas laikyti dienos likučius.
Žingsnis 1
Išplakite trynius su ketvirčiu pieno. Atskirame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus. Į juos supilkite kiaušinių mišinį ir toliau plakite. Gautą mišinį supilkite į likusį pieną. Maišykite, kol sutirštės ant mažos ugnies. Tada atvėsinkite uždengę dangčiu.
Žingsnis 2
Į formelių dugną sudėkite sausainius ir bananus. Užpildykite pudingu iki pat viršaus. Pakartokite kelis sluoksnius, kol formos bus pilnos.
Kategorijos