Bananų rojaus pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Bananų rojaus pyragas

Jei norite palepinti savo šeimą skaniu ir nebrangiu desertu, pagaminkite bananų rojaus tortą. Šio pyrago pagrindas - klasikinis biskvitas, jis gaunasi minkštas ir erdvus. Kremas ruošiamas iš riebios grietinės ir kondensuoto pieno, o tropinę natą suteikia bananai ir kokoso drožlės. Tortą lengva paruošti, jis gana greitai išmirkomas grietinėlėje, todėl neužims daug laiko.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bananų rojaus pyragas Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių. Kiaušinių baltymus plakite, kol jie taps purūs ir balti, tada suberkite cukrų ir kepimo miltelius ir plakite tol, kol cukrus visiškai ištirps. Tada sudėkite trynius ir vėl gerai išplakite. Į mišinį suberkite persijotus miltus ir viską išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Bananų rojaus pyragas Žingsnis 2
Supilkite tešlą į paruoštą formą ir kepkite 40 minučių. Kol biskvitas kepa, paruoškite kremą. Kondensuotą pieną ir grietinę suplakite iki kreminės masės. Tada paruoštą atvėsusį biskvitą perpjaukite išilgai per pusę.

Žingsnis 3

Bananų rojaus pyragas Žingsnis 3
Pirmąjį biskvitą aptepkite kremu, sudėkite ant jo griežinėliais supjaustytus bananus ir ant viršaus užtepkite daugiau kremo, kad tortas geriau įsigertų. Ant viršaus uždėkite antrąjį biskvitą ir apskritimu aptepkite likusiu kremu bei torto šonus. Paruoštą tortą papuoškite bananais ir kokoso drožlėmis ir padėkite į šaldytuvą, kad įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos