Publikavimo data: 2024-06-09
Bananų rojaus pyragas
Jei norite palepinti savo šeimą skaniu ir nebrangiu desertu, pagaminkite bananų rojaus tortą. Šio pyrago pagrindas - klasikinis biskvitas, jis gaunasi minkštas ir erdvus. Kremas ruošiamas iš riebios grietinės ir kondensuoto pieno, o tropinę natą suteikia bananai ir kokoso drožlės. Tortą lengva paruošti, jis gana greitai išmirkomas grietinėlėje, todėl neužims daug laiko.
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių. Kiaušinių baltymus plakite, kol jie taps purūs ir balti, tada suberkite cukrų ir kepimo miltelius ir plakite tol, kol cukrus visiškai ištirps. Tada sudėkite trynius ir vėl gerai išplakite. Į mišinį suberkite persijotus miltus ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Supilkite tešlą į paruoštą formą ir kepkite 40 minučių. Kol biskvitas kepa, paruoškite kremą. Kondensuotą pieną ir grietinę suplakite iki kreminės masės. Tada paruoštą atvėsusį biskvitą perpjaukite išilgai per pusę.
Žingsnis 3
Pirmąjį biskvitą aptepkite kremu, sudėkite ant jo griežinėliais supjaustytus bananus ir ant viršaus užtepkite daugiau kremo, kad tortas geriau įsigertų. Ant viršaus uždėkite antrąjį biskvitą ir apskritimu aptepkite likusiu kremu bei torto šonus. Paruoštą tortą papuoškite bananais ir kokoso drožlėmis ir padėkite į šaldytuvą, kad įsigertų.
Kategorijos