Publikavimo data: 2024-06-23
Bananų skrebučiai
Paprastai mėsos produktai, žuvis arba daržovės yra skrebučių įdaras. Tačiau yra receptų, į kuriuos taip pat įeina vaisiai, o kartais net uogos. Skrudinta duona su bananais - tai saldus užkandis su traškia duona, minkštais vaisiais ir sunkia karamele. Burnoje tirpstantys bananai puikiai dera su raugintu romu, sukurdami neįprastą poskonį. Beje, skrebučiai su vaisiais pirmą kartą pradėti patiekti Prancūzijoje. Vėliau į juos imta dėti riešutų, padažų ir vanilės esencijos.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Į gilų dubenį įmuškite du kiaušinius, lengvai suplakite, supilkite pieną, įberkite cinamono. Paruoštą masę išmaišykite iki vientisos masės. Ant silpnos ugnies įkaitinkite sviestą. Duonos riekes iš abiejų pusių pamirkykite mišinyje, dėkite į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos, maždaug po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite karamelę. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite cukrų ir išmaišykite. Palaukite, kol mišinys įgaus malonią karamelės spalvą. Po to sudėkite griežinėliais supjaustytus bananus, pagal skonį pabarstykite cinamonu ir supilkite romą. Kepkite vaisius ant vidutinės ugnies apie 2-3 minutes, tada apverskite ir kepkite iš kitos pusės, kol paruduos.
Kategorijos