Publikavimo data: 2024-04-28
Bananų štrudelis
Bananų štrudelis - tai švelnus ir lengvas desertas, per valandą pagaminamas iš šaldytos sluoksniuotos tešlos arba plonesnės fillo tešlos. Abiejų rūšių tešlos galima nesunkiai nusipirkti beveik bet kurioje parduotuvėje. Bananų skonį papildykite cinamonu ir riešutais. Kad nereikėtų sugaišti daug laiko ruošiant štrudelį, pasirūpinkite, kad tešla būtų atitirpinta iš anksto. Desertui naudokite tik prinokusius bananus, t. y. bananus su visiškai geltona odele.
Žingsnis 1
Suformuokite bananinį štrudelį. Kiekvieną tešlos gabalėlį plonai iškočiokite. Aptepkite juos sviestu. Ant kiekvieno gabalėlio kraštų dėkite sveikus prinokusius bananus. Pabarstykite džiūvėsėliais, riešutais ir cinamonu, tada tvirtai susukite.
Žingsnis 2
Iškepkite štrudelį. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite ant jos štrudelius. Dėkite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Kategorijos