Bananų štrudelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Bananų štrudelis

Bananų štrudelis - tai švelnus ir lengvas desertas, per valandą pagaminamas iš šaldytos sluoksniuotos tešlos arba plonesnės fillo tešlos. Abiejų rūšių tešlos galima nesunkiai nusipirkti beveik bet kurioje parduotuvėje. Bananų skonį papildykite cinamonu ir riešutais. Kad nereikėtų sugaišti daug laiko ruošiant štrudelį, pasirūpinkite, kad tešla būtų atitirpinta iš anksto. Desertui naudokite tik prinokusius bananus, t. y. bananus su visiškai geltona odele.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
276 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
31 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Bananų štrudelis Žingsnis 1
Suformuokite bananinį štrudelį. Kiekvieną tešlos gabalėlį plonai iškočiokite. Aptepkite juos sviestu. Ant kiekvieno gabalėlio kraštų dėkite sveikus prinokusius bananus. Pabarstykite džiūvėsėliais, riešutais ir cinamonu, tada tvirtai susukite.

Žingsnis 2

Bananų štrudelis Žingsnis 2
Iškepkite štrudelį. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite ant jos štrudelius. Dėkite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, medaus sezonas, riešutų sezonas, obuolių sezonas, štrudelis, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga, obuolių štrudelis, kepimas su obuoliais, sluoksniuotos tešlos štrudelis, kepimas su vaisiais

Kategorijos