Bananų žievelių rūgpienis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Bananų žievelių rūgpienis

Šį receptą sužinojau iš pažįstamų. Pasirodė, kad tai labai ekonomiškas ir, svarbiausia, sveikas gėrimas. Kvaise esantis triptofanas apsaugo organizmą nuo stresinių situacijų ir stiprina imuninę sistemą.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
28 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Bananų žievelių rūgpienis Žingsnis 1
Nuplaukite bananus ir žievelę supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Į 2 litrų talpos stiklainį supilkite verdantį šaltą vandenį.

Žingsnis 3

Bananų žievelių rūgpienis Žingsnis 3
Sudėkite banano žievelės gabalėlius, cukrų ir grietinę.

Žingsnis 4

Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Bananų žievelių rūgpienis Žingsnis 5
Viršų uždenkite marle.

Žingsnis 6

Palikite brinkti 14 dienų, kasdien maišydami.

Žingsnis 7

Padermė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, gaivieji gėrimai, paprastai, kvass, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos