Publikavimo data: 2024-05-26
Ryžių kisielius su sultenėmis
Yra daug receptų, kaip pasigaminti ryžių kisielių. Siūlome jums pasigaminti ryžių kisielių su sultenėmis pagal mūsų receptą. Gėrimas yra saikingai saldus ir gaivus. Be to, ryžių kisielius turi naudingų savybių. Gėrimo sudėtyje yra naudingų mikroelementų ir fermentų, kurie padeda skaidyti riebalus. Dėl tos pačios priežasties gėrimas populiarus tarp tų, kurie nori numesti svorio.
Žingsnis 1
Devynias dešimtąsias puodelio ryžių perkelkite į puodą ir užpilkite vandeniu.
Žingsnis 2
Išvirkite ryžius, kol suminkštės, ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite cukrų.
Žingsnis 4
Į cukrų supilkite nevirintus ryžius.
Žingsnis 5
Nuolat maišydami virkite ant mažos ugnies, kol cukrus karamelizuosis.
Žingsnis 6
Atskirame dubenyje sumaišykite sultenes, virtus ryžius ir mieles.
Žingsnis 7
Išvirusius ryžius, rūgštynes ir mielių mišinį perkelkite į stiklainį.
Žingsnis 8
Į stiklainį supilkite cukraus ir ryžių mišinį.
Žingsnis 9
Užpilkite ingredientus vandeniu.
Žingsnis 10
Uždenkite stiklainį maistine plėvele ir palikite 4-5 dienoms.
Žingsnis 11
Išmaišę kisielių, uždarykite dangtį ir palikite šaldytuve 12-15 valandų, kad prisitrauktų.
Žingsnis 12
Per marlę arba sietelį perkoškite girą. Gėrimas paruoštas. Gero apetito!
Kategorijos