Publikavimo data: 2025-08-17
Beeringa, kurios dar tikrai nesate bandę
Šias meringes man Naujųjų metų išvakarėse pagamino mama, todėl nusprendėme pasidalyti šiuo receptu su jumis.
Žingsnis 1
Kiaušinių baltymus plakite apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Įberkite žiupsnelį druskos.
Žingsnis 3
Cukrų sumalkite kavos malūnėliu.
Žingsnis 4
Kai baltymai pradės tirštėti, lėtai supilkite cukraus pudrą.
Žingsnis 5
Įpilkite citrinos sulčių.
Žingsnis 6
Įlašinkite tris lašus maistinių dažų, kad atspalvis nebūtų per ryškus.
Žingsnis 7
Konditeriniu maišeliu suformuokite eglutės formą.
Žingsnis 8
Apibarstykite eglutes konditeriniais pabarstukais.
Žingsnis 9
Dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.
Kategorijos