Publikavimo data: 2024-04-01
Beformis ritinys
Desertui puikiai tiks paprastas ir subtilus bemielis suktinukas su kremu. Jį labai lengva paruošti. Svarbiausia - naudoti gerą maišytuvą. Kremui imkite šaltą grietinėlę, kurios riebumas ne mažesnis kaip 33 %. Merengės suktinuko saldumą nustelbs šviežių uogų - aviečių arba braškių - rūgštelė. Taip pat bus skanu, jei naudosite ananasų, persikų ir kivių minkštimą. Šiek tiek laiko ir pastangų, ir beėmių suktinukas su kremu paruoštas.
Žingsnis 1
Įmaišykite baltymų mišinį. Maišytuvu maišykite mažu greičiu, o vėliau padidinkite iki vidutinio. Išplakite iki standžių putų ir dalimis suberkite cukrų ir vaniliną arba vanilinį cukrų. Plakite dar 10-15 minučių, kol taps tiršta ir blizgi.
Žingsnis 2
Paruoštą mišinį sudėkite ant pergamentinio popieriaus. Tolygiai paskleiskite ant kepimo skardos maždaug 1,5 cm storio ir pabarstykite vaniliniu cukrumi. Pašaukite į 170 °C įkaitintą orkaitę 15-20 minučių.
Žingsnis 3
Išjunkite orkaitę ir leiskite meringai 5 minutes atvėsti. Uždenkite ją pergamentiniu popieriumi ir apverskite, nuimdami kepimo popierių. Leiskite visiškai atvėsti.
Žingsnis 4
Paruoškite grietinėlę. Išplakite grietinėlę, cukraus pudrą ir kreminį sūrį iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Tolygiai užtepkite kremo ant meringos ir išdėliokite braškes. Popieriaus kraštu susukite meringą į ritinėlį. Suvyniotą ritinėlį su popieriumi 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą.
Kategorijos