Publikavimo data: 2024-09-17
Beformis desertas su ananasais
Tai labai skanaus ir lengvo deserto receptas. Juo galite mėgautis darbo dienomis arba gaminti šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Į atvėsusius baltymus supilkite cukrų. Pastatykite ant vandens vonelės. Nuolat maišydami kaitinkite, kol bus šilta (40-45 °C) ir cukrus visiškai ištirps. Į pašildytą mišinį supilkite citrinos sultis. Išplakite iki standžių viršūnių. Nuimkite nuo vandens vonelės ir plakite dar 2-3 minutes. Suberkite krakmolą ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Kiaušinio baltymo mišinį šaukštu supilkite į konditerinį maišelį su vamzdelio antgaliu. Dėkite meringes ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite 90 °C temperatūros orkaitėje atidarytomis durelėmis 1 valandą.
Žingsnis 3
Sviestą išsukite su cukraus pudra. Atvėsinkite šaldytuve.
Žingsnis 4
Atvėsusias meringes aptepkite kremu.
Žingsnis 5
Išimkite ananasus iš sirupo, nusausinkite ant popierinio rankšluosčio ir supjaustykite mažesniais gabalėliais. Tada sudėkite ananasus ant meringų, ant kremo viršaus.
Kategorijos