Publikavimo data: 2024-05-25
Beigle su lengvai sūdyta lašiša ir grietinėlės sūriu
Bageliai yra palanki terpė eksperimentams, nes į juos galima dėti bet kokio įdaro. Tačiau sūrio ir raudonos žuvies derinys yra labiau klasikinis. Beiglis su lašiša, sūdyta ant citrinos žievelės ir čiobrelių, pridėjus minkštos varškės, žolelių ir aštrių garstyčių.... Skamba apetitiškai, ar ne? O skanu dar geriau, ypač pusryčiams ar užkandžiui.
Žingsnis 1
Sumaišykite prieskonius druską, cukrų, čiobrelius ir citrinos žievelę. Lašišos filė iš visų pusių tolygiai aptepkite mišiniu, sudėkite ant grotelių ir palikite neuždengtą šaldytuve 6-12 valandų.
Žingsnis 2
Filė nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite servetėle. Supjaustykite filė plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Sumaišykite varškę, garstyčias ir medų iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Perpjaukite bandelę išilgai pusiau, pjūvio pusę patepkite sviestu ir apkepkite keptuvėje.
Žingsnis 5
Uždarytus šonus patepkite sūrio kremu, ant dugno dėkite lengvai sūdytos lašišos griežinėlius, ant viršaus išdėliokite rukolą ir uždenkite kita puse. Lašišos bagelis paruoštas!
Kategorijos