Publikavimo data: 2024-02-04
Belgiški vafliai receptas
Stebina tai, kad vafliai pagimdė daug įdomių idėjų. Pavyzdžiui, ledų spurgų. Ir dar yra batelių padas. Jį sugalvojo amerikiečių treneris, apžiūrėjęs elektrinę vaflių gaminimo mašiną. Tačiau belgiški vafliai visų pirma yra klasikinis oro desertas, o juos pamačius dažniausiai kyla vienintelė mintis - suvalgyti!
Žingsnis 1
Pieną, sviestą ir kiaušinius iš šaldytuvo išimkite iš anksto: jie turi būti kambario temperatūros. Paruoškite elektrinę vaflinę.
Žingsnis 2
Persijokite miltus ir sumaišykite juos su druska, cukrumi, kepimo milteliais ir vanile.
Žingsnis 3
Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite iki standžių putų, o trynius sumaišykite su sviestu ir pienu ir išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Sudėkite sviesto ir miltų mišinį ir kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 5
Atsargiai įmaišykite baltymus į tešlą.Kad tešla būtų puri, maišykite medine mentele.
Žingsnis 6
Įkaitintą vaflinę patepkite plonu sluoksniu sviesto ir kepkite vaflius, kol jie taps auksiniai.
Kategorijos