Sultingi beliašai su namine malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sultingi beliašai su namine malta mėsa

Belyashi artimiausias giminaitis yra didelis mėsos pyragas. Tačiau iškepę apetitą žadinantį belyashi suprasite, kokios patogios formos jie yra. Kepimui galite naudoti ir mielinę, ir liesą tešlą. Kalbant apie įdarą - tai gali būti kiauliena, aviena ir dietinė mėsa, pavyzdžiui, triušiena, kalakutiena.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
299 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingi beliašai su namine malta mėsa Žingsnis 1
Ištirpinkite sviestą, supilkite šiltą pieną ir žiupsnelį druskos. Gautą mišinį supilkite į mieles, atsargiai maišydami. Tada po truputį suberkite miltus. Kai tešla taps klampi, išminkykite ją ant stalo. Dubenį patepkite saulėgrąžų aliejumi, perkelkite į jį tešlą ir padėkite šiltoje vietoje pusantros-dviem valandoms, kad tešla pakiltų.

Žingsnis 2

Sultingi beliašai su namine malta mėsa Žingsnis 2
Įdarui maltą mėsą sumaišykite su prieskoniais ir išspauskite česnaką. Susmulkinkite svogūną ir sudėkite jį į maltą mėsą. Tada supilkite grietinėlę ir gerai išmaišykite. Įdaras su grietinėle bus sultingesnis.

Žingsnis 3

Sultingi beliašai su namine malta mėsa Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite rutuliukus, kiekvieną rutuliuką iškočiokite į apskritimą ir į vidurį dėkite įdarą. Tada atsargiai užspauskite tešlą apskritimu, palikdami laisvą vidurį. Leiskite belyashi šiek tiek pastovėti, o tada kepkite dideliame kiekyje aliejaus, pradėdami nuo atviros pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos