Belyashi su mielėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Belyashi su mielėmis

Kas gali būti skaniau už naminius beliašus.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Belyashi su mielėmis Žingsnis 1
Į vandenį supilkite sausas mieles.

Žingsnis 2

Belyashi su mielėmis Žingsnis 2
Suberkite cukrų ir palikite 5 minutes.

Žingsnis 3

Belyashi su mielėmis Žingsnis 3
Suberkite miltus.

Žingsnis 4

Belyashi su mielėmis Žingsnis 4
Leiskite tešlai pailsėti.

Žingsnis 5

Belyashi su mielėmis Žingsnis 5
Maišykite.

Žingsnis 6

Belyashi su mielėmis Žingsnis 6
Išmaišykite, uždenkite rankšluosčiu ir padėkite į šiltą vietą 20-30 minučių.

Žingsnis 7

Belyashi su mielėmis Žingsnis 7
Tešla paruošta.

Žingsnis 8

Belyashi su mielėmis Žingsnis 8
Atplėškite gabalėlį ir iškepkite tokią duoną, kokia pavaizduota nuotraukoje.

Žingsnis 9

Belyashi su mielėmis Žingsnis 9
Į maltą mėsą įberkite prieskonių pagal skonį, druskos ir 1 šaukštą vandens.

Žingsnis 10

Belyashi su mielėmis Žingsnis 10
Gaminti belyashi.

Žingsnis 11

Belyashi su mielėmis Žingsnis 11
Kepimas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, pyragai, sotūs pyragai, belyashi, namų receptai, receptų knyga, kiaušinių pyragaičiai, kiaušinių tešla, sausų mielių paplotėliai

Kategorijos