Publikavimo data: 2025-08-17
Bento pyragas su sūdyta karamele
Populiarus bento pyragas, kurį pagaminti pasirodė ne taip jau ir sudėtinga, įsitikinkite patys!
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite sausainius pyragėliams: sumaišykite 120 g sviesto (šiek tiek ištirpinto) su 140 g cukraus, išplakite iki baltų putų. Po vieną įmuškite 3 kiaušinius. Tada į prieš tai gautą mišinį įberkite 220 g miltų, 1 arbatinį šaukštelį kepimo miltelių, 70 ml šilto pieno ir gerai išsukite. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Žingsnis 2
Iš šio biskvito galėjau išpjauti tris mažus pyragėlius.
Žingsnis 3
Pradedamas gaminti kremas: vėl suplakite 150 g sviesto.
Žingsnis 4
Tada sudėkite varškę ir cukraus pudrą, labai gerai išsukite.
Žingsnis 5
Įdarui sumaišykite minkštą arba sūdytą karamelę ir aptepkite kiekvieną pyragą. Viršutinį pyragą aptepkite tik karamele.
Žingsnis 6
Tortą aptepkite kremu. Kremo su maistiniais dažais sumaišiau tinkamomis proporcijomis, nes gaminau jį dovanai. Taip pat galite rinktis bet kokį raštą, įgyvendinti bet kokią idėją ir bet kokiai progai!
Kategorijos