Beshbarmak Zemskovskio stiliaus pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Beshbarmak Zemskovskio stiliaus

Tai yra kultinis baškirų, kazachų ir kitų stepių tautų nacionalinės virtuvės patiekalas. Jis daugiausia gaminamas iš avienos, bet mano vyras jį gamina su malta mėsa. Pasirodo labai skanu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Beshbarmak Zemskovskio stiliaus Žingsnis 1
Svogūną sutarkuokite stambia tarka, o česnaką - smulkia tarka.

Žingsnis 2

Beshbarmak Zemskovskio stiliaus Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite svogūną ir pusę česnako. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Pridėkite mėsos prieskonių. Viską sumaišykite.

Žingsnis 3

Beshbarmak Zemskovskio stiliaus Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus. Sudėkite maltą mėsą ir kepkite ant didelės ugnies 5 minutes, įpilkite 1 puodelį vandens. Užvirinkite ir leiskite visam mišiniui virti 15 minučių.

Žingsnis 4

Beshbarmak Zemskovskio stiliaus Žingsnis 4
Paruoškite padažą: supilkite kefyrą į tinkamą indą, sudėkite likusius česnakus ir žoleles. Palikite, kad prisitrauktų.

Žingsnis 5

Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos. Užvirinkite ir 5 minutes virkite beshbarmak lakštus. Išvirusius besbarmak lakštus sudėkite į lėkštes, ant viršaus uždėkite maltos mėsos ir užpilkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, jūsų receptai, beshbarmak, receptų knyga, jautienos besbarmak, jautienos vakarienė

Kategorijos