Širdingas beshbarmak pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Širdingas beshbarmak

Kazachų nacionalinis patiekalas, kuris išvertus reiškia "5 pirštai", nes kazachai jį valgo rankomis, t. y. "penkiais pirštais". Tai skanus ir sotus patiekalas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdingas beshbarmak Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į šaltą vandenį, užvirinkite, jei reikia, nugriebkite putas. Virkite 2 valandas.

Žingsnis 2

Tuo tarpu išminkykite tešlą (kaip koldūnams). Į dubenį suberkite miltus, 2 kiaušinius, druską ir vandenį.

Žingsnis 3

Širdingas beshbarmak Žingsnis 3
Nulupkite bulves ir morkas. Į sultinį su mėsa sudėkite morkas ir bulves, pusžiedžiais supjaustykite svogūną, sudėkite jį į dubenį, užpilkite sultiniu. Pabarstykite pipirais.

Žingsnis 4

Tešlą iškočiokite į pusės metro skersmens 1-2 mm storio plokščią duoną.

Žingsnis 5

Širdingas beshbarmak Žingsnis 5
Iš sultinio išimkite virtą mėsą, bulves ir morkas. Susuktą plokštainį padalykite į 4 dalis ir sudėkite į sultinį, užvirinkite. Virkite 2-3 minutes.

Žingsnis 6

Iškeptus pyragėlius sudėkite į didelį indą. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite ant pyragėlių. Bulves padalykite į 4 dalis ir ratu sudėkite ant tortilijų. Viską užpilkite svogūnų sultiniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos