Beždžionių duona pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Beždžionių duona

Beždžionių duona atsirado Amerikoje ir, kitaip nei įprastas mielinis pyragas, yra maži ritinėliai, supjaustyti griežinėliais ir iškepti su įvairiais įdarais - tiek saldžiais, tiek nesaldžiais.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
29 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.39/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Supjaustykite tešlą gabalėliais ir iš jų suformuokite rutuliukus.

Žingsnis 2

Sumaišykite cinamoną su cukrumi.

Žingsnis 3

Kiekvieną tešlos rutuliuką panardinkite į ištirpintą sviestą, paskui į cinamono ir cukraus mišinį ir sudėkite į pyrago formą.

Žingsnis 4

Iškloję pirmąjį tešlos sluoksnį, sluoksniuokite obuolius ir kartokite šį veiksmą, kol baigsis ingredientai.

Žingsnis 5

Kai pyragas bus suformuotas, pašaukite jį į 175 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
suktinukai, kepimas, kepimas su vaisiais ir uogomis, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, obuolių sezonas, receptų knyga, kepimas su obuoliais, suktinukai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, kepimas su vaisiais

Kategorijos