Beždžionių duona pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Beždžionių duona

Beždžionių duona atsirado Amerikoje ir, kitaip nei įprastas mielinis pyragas, yra maži ritinėliai, supjaustyti griežinėliais ir iškepti su įvairiais įdarais - tiek saldžiais, tiek nesaldžiais.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
29 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.39/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite tešlą gabalėliais ir iš jų suformuokite rutuliukus.

Žingsnis 2

Sumaišykite cinamoną su cukrumi.

Žingsnis 3

Kiekvieną tešlos rutuliuką panardinkite į ištirpintą sviestą, paskui į cinamono ir cukraus mišinį ir sudėkite į pyrago formą.

Žingsnis 4

Iškloję pirmąjį tešlos sluoksnį, sluoksniuokite obuolius ir kartokite šį veiksmą, kol baigsis ingredientai.

Žingsnis 5

Kai pyragas bus suformuotas, pašaukite jį į 175 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos