Publikavimo data: 2024-05-01
Beždžionių duona
Beždžionių duona atsirado Amerikoje ir, kitaip nei įprastas mielinis pyragas, yra maži ritinėliai, supjaustyti griežinėliais ir iškepti su įvairiais įdarais - tiek saldžiais, tiek nesaldžiais.
Žingsnis 1
Supjaustykite tešlą gabalėliais ir iš jų suformuokite rutuliukus.
Žingsnis 2
Sumaišykite cinamoną su cukrumi.
Žingsnis 3
Kiekvieną tešlos rutuliuką panardinkite į ištirpintą sviestą, paskui į cinamono ir cukraus mišinį ir sudėkite į pyrago formą.
Žingsnis 4
Iškloję pirmąjį tešlos sluoksnį, sluoksniuokite obuolius ir kartokite šį veiksmą, kol baigsis ingredientai.
Žingsnis 5
Kai pyragas bus suformuotas, pašaukite jį į 175 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 25-30 minučių.
Kategorijos