Sūrio pyragaičiai su džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Sūrio pyragaičiai su džemu

Iš varškės galima pagaminti daug desertų, o jei jos įmaišysite į tešlą, gausite švelnių kepinių. Populiariausi yra varškės bandelės. Jų tešla gali būti mielinė arba be mielių. Jie gaminami greitai ir derinami su beveik bet kokiu saldžiu įdaru. Šiame recepte varškės bageliai su uogienės įdaru, kurio subtilus skonis patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
316 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
35 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio pyragaičiai su džemu Žingsnis 1
Įtrinkite šaldytą sviestą stambia tarka.

Žingsnis 2

Sūrio pyragaičiai su džemu Žingsnis 2
Į gilų dubenį persijokite miltus, suberkite tarkuotą sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, druską, varškę ir kiaušinį.

Žingsnis 3

Sūrio pyragaičiai su džemu Žingsnis 3
Užminkykite elastingą tešlą ir susukite į rutulį.

Žingsnis 4

Sūrio pyragaičiai su džemu Žingsnis 4
Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Žingsnis 5

Sūrio pyragaičiai su džemu Žingsnis 5
Padalykite tešlą į 4 dalis. Tada kiekvieną iš jų iškočiokite į maždaug 3 mm storio apskritimą ir supjaustykite sektoriais.

Žingsnis 6

Sūrio pyragaičiai su džemu Žingsnis 6
Plačiąją sektorių dalį patepkite uogiene.

Žingsnis 7

Sūrio pyragaičiai su džemu Žingsnis 7
Iš varškės tešlos suvyniokite bandeles su įdaru.

Žingsnis 8

Sūrio pyragaičiai su džemu Žingsnis 8
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos sūrio pyragaičius. Kiaušinį suplakite šakute ir aptepkite juo bandeles.

Žingsnis 9

Sūrio pyragaičiai su džemu Žingsnis 9
Varškės bandeles su želė kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos