Publikavimo data: 2024-03-27
Sūrio pyragaičiai su džemu
Iš varškės galima pagaminti daug desertų, o jei jos įmaišysite į tešlą, gausite švelnių kepinių. Populiariausi yra varškės bandelės. Jų tešla gali būti mielinė arba be mielių. Jie gaminami greitai ir derinami su beveik bet kokiu saldžiu įdaru. Šiame recepte varškės bageliai su uogienės įdaru, kurio subtilus skonis patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems.
Žingsnis 1
Įtrinkite šaldytą sviestą stambia tarka.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį persijokite miltus, suberkite tarkuotą sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, druską, varškę ir kiaušinį.
Žingsnis 3
Užminkykite elastingą tešlą ir susukite į rutulį.
Žingsnis 4
Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 5
Padalykite tešlą į 4 dalis. Tada kiekvieną iš jų iškočiokite į maždaug 3 mm storio apskritimą ir supjaustykite sektoriais.
Žingsnis 6
Plačiąją sektorių dalį patepkite uogiene.
Žingsnis 7
Iš varškės tešlos suvyniokite bandeles su įdaru.
Žingsnis 8
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos sūrio pyragaičius. Kiaušinį suplakite šakute ir aptepkite juo bandeles.
Žingsnis 9
Varškės bandeles su želė kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.
Kategorijos