Publikavimo data: 2025-08-18
Biskvitas "Švelnumas" su grietine
Puikus minkšto biskvito ir švelnios grietinės derinys. Tortas daug skanesnis ir akivaizdžiai sveikesnis nei parduotuvėje pirkti cheminės sudėties tortai. Jį pagaminti gali net paauglys.
Žingsnis 1
Pirmiausia didžiausiu greičiu plakite kiaušinius iki putų, tada palaipsniui suberkite cukrų ir plakite iki tirštos putų masės.
Žingsnis 2
Suberkite miltus ir maišykite nedideliu greičiu, bet neilgai, kad miltai tik įsimaišytų.
Žingsnis 3
Biskvito formą ištepkite sviestu. Aš taip pat pabarstau manų kruopomis, bet tai nebūtina. Kepiau 50 minučių multicooker keptuvėje, bet galite kepti orkaitėje 40-45 minutes.
Žingsnis 4
Paruoštas sausainis turi būti atvėsintas.
Žingsnis 5
Dabar paruoškite grietinę. Sumaišykite grietinę ir sutirštintą pieną ir porą minučių plakite mikseriu dideliu greičiu.
Žingsnis 6
Įdėkite 2 paketėlius grietinės tirštiklio ir plakite dar 1 minutę, kol kremas sutirštės. Jei grietinė skysta, galite įdėti dar 1 paketėlį tirštiklio.
Žingsnis 7
Kai biskvitas atvės, supjaustykite jį į 3 dalis ir pamirkykite vandenyje su cukrumi arba sirupu. Aš tai darau su purkštuvu.
Žingsnis 8
Belieka tik surinkti tortą. Aš tai darau žiede, bet galite ir be jo. Mes pakaitomis naudojame biskvitą ir kremą.
Žingsnis 9
Tortą reikia palikti mirkti bent valandą.
Žingsnis 10
Išimkite iš žiedo ir mėgaukitės mūsų nugarine.
Kategorijos