Publikavimo data: 2025-08-17
Biskvitiniai pyragaičiai su aviečių varškės kremu
Biskvitai su aviečių varškės kremu - tai originalūs nedideli biskvitai su neįprastai minkštu kremu. Pirmajame tešlos ruošimo etape naudojami plakti kiaušiniai suteikia kepiniams akytumo, malonią spalvą ir skonį. Dėl grietinės pyragaičiai taip pat tampa purūs ir orūs, ilgiau išlieka švieži ir skanūs. Grietinėlės ir varškės kremas, į kurį pridėta cukraus pudros ir tarkuotų aviečių, gaunamas labai švelnus, orui laidus, malonaus aviečių ir grietinėlės skonio.
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite grietinėlę. Giliame dubenyje sumaišykite sviestą, cukraus pudrą, grietinėlę ir varškę. Visus ingredientus išplakite mikseriu iki vientisos masės. Sudėkite tarkuotas avietes ir vėl plakite, kol kremas taps vientisos rausvos spalvos. Dėkite kremą į šaldytuvą 30 minučių, kad sustingtų.
Žingsnis 2
Tešlai ruoškite gilų dubenį, kuriame bus patogu maišyti ingredientus. Į dubenį įmuškite vištų kiaušinius, suberkite cukrų ir išplakite mikseriu iki purios baltos masės.
Žingsnis 3
Į plaktus kiaušinius supilkite grietinę ir augalinį aliejų, gerai išmaišykite. Tada į gilų dubenį suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius, vėl gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Į kepimo skardą įdėkite popierines formeles. Į formeles paskirstykite tešlą. Keksiukus kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min. Atvėsusius keksiukus konditeriniu maišeliu papuoškite kremu ir avietėmis.
Kategorijos