Publikavimo data: 2024-06-08
Biskvitinis pyragas iš mamos kulinarinės knygos
Šį receptą gavau iš mamos receptų knygos. Visada mėgau šį pyragą.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite cukrų. Viską plakite 15 minučių, kol taps balta ir putota.
Žingsnis 2
Įberkite puodelį miltų ir lėtai išmaišykite.
Žingsnis 3
Antrąjį biskvitą gaminkite taip pat, tačiau kartu su miltais įmaišykite ir kakavą.
Žingsnis 4
Sudėkite mišinį ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir tolygiai paskirstykite. Dėkite į orkaitę 35 minutėms. Palikite sausainius atvėsti.
Žingsnis 5
Kol biskvitas kepa, paruoškite kremą. Sviestą plakite apie 5 minutes, tada supilkite kondensuotą pieną ir cukraus pudrą ir plakite dar 5 minutes. Dėkite į šaldytuvą, kol biskvitas bus paruoštas.
Žingsnis 6
Kiekvieną biskvitą aptepkite kremu. Torto viršų apibarstykite kokosų drožlėmis arba glajumi.
Kategorijos