Publikavimo data: 2024-05-19
Biskvitinis pyragas su braškėmis
Braškių biskvitas - paprasčiausias receptas su šviežiomis uogomis. Braškių biskvitas yra švelnios konsistencijos ir nuostabaus skonio. Braškių papuošimas prinokusiomis uogomis suteiks biskvitui sultingumo ir skonio. Šis pyragas gaminamas iš tešlos be mielių, o tai ypač patiks sveiko maisto mėgėjams. Pyrago purumas priklauso nuo to, kaip gerai paruošta tešla, ir tai yra jo vizitinė kortelė.
Žingsnis 1
Paruoškite sausainių tešlą. Paimkite 75 g cukraus, vanilinį cukrų ir trynius ir išsukite juos iki baltos spalvos masės. Likusį cukrų ir kiaušinių baltymus išplakite iki purių standžių putų. Atsargiai sujungkite plaktus trynius ir baltymus, išmaišykite. Ištirpinkite sodą valgomajame šaukšte acto ir įmaišykite į masę. Į tešlą supilkite ištirpintą sviestą. Persijokite miltus per sietelį, supilkite miltus į dubenį ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Paruoškite pyragą kepti. Išklokite formą pergamentu ir supilkite į ją tešlą. Ant viršaus išdėliokite braškes. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite pyragą 40 minučių. Paruoštą pyragą atvėsinkite.
Kategorijos