Publikavimo data: 2025-08-17
Biudžetinis makaronų desertas
Originaliame makaronų recepte naudojami migdolų miltai, o migdolai nėra pigūs. Aš šį receptą modernizavau migdolus pakeisdama graikiniais riešutais.
Žingsnis 1
Riešutus sumalkite į miltus.
Žingsnis 2
Į riešutus suberkite 180 g cukraus pudros.
Žingsnis 3
Suberkite miltus.
Žingsnis 5
Kiaušinių baltymus išplakite su 60 g cukraus pudros, kol susidarys viršūnėlės. Viršūnės turi būti minkštos.
Žingsnis 6
Persijokite birius ingredientus į baltymų mišinį. Švelniai išmaišykite šaukštu.
Žingsnis 7
Jei norite, galite įmaišyti maistinių dažų.
Žingsnis 8
Perkelkite tešlą į konditerinį maišelį ir iš jos suformuokite "dangtelius". Palikite ant kepimo skardos 30 minučių, kad šiek tiek išdžiūtų.
Dėkite į gerai įkaitintą orkaitę. Kepkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Žingsnis 9
Atsargiai nulupkite "dangtelius" nuo pergamentinio popieriaus, nes jie labai trapūs.
Žingsnis 10
Ant vienos pusės užtepkite plaktos grietinėlės ar bet kokio kito kremo, uždenkite kita puse.
Kategorijos