Blynų pyragas su suflė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Blynų pyragas su suflė

Šį receptą vėl sugalvojau pati. Pagrindiniai ingredientai - blynai ir suflė įdarui. Pagaminti nesudėtinga, tik reikia gerai išmirkyti ir "sustingti".
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blynų pyragas su suflė Žingsnis 1
Įdaras: išmirkykite želatiną vandenyje arba piene ir leiskite jai išbrinkti. Tuomet ištirpinkite ją neužvirindami. Supilkite kefyrą į trintuvą ir supilkite rikotą.

Žingsnis 2

Blynų pyragas su suflė Žingsnis 2
Sudėkite ištirpintą želatiną ir cukrų. Kelias minutes plakite mišinį. Supilkite į indą ir padėkite šaltoje vietoje.

Žingsnis 3

Blynai: Į tuščią maišytuvo indą įmuškite kiaušinį. Pradedu plakti ir "lietumi" supilu cukrų. Tada per sietelį suberiame miltus ir supilame pieną. Visą masę plaku kelias minutes.

Žingsnis 4

Blynų pyragas su suflė Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę, apšlakstykite augaliniu aliejumi ir supilkite tešlą. Kiekvieną blyną kepiau maždaug po minutę iš kiekvienos pusės, kol parudavo. Užtenka penkių blynų.

Žingsnis 5

Blynų pyragas su suflė Žingsnis 5
Surinkite pyragą: ant indo dugno dėjau pirmąjį blyną ir ant jo užtepiau įdarą. Ant viršaus uždedu kitą blyną ir kartoju procedūrą su kiekvienu blynu iki paskutinio. Paskutinį blyną apibarstau įdaru su maltu cinamonu ir papuošiu šaldytomis avietėmis bei šokolado gabalėliais.

Žingsnis 6

Blynų pyragas su suflė Žingsnis 6
Dedu viską į šaldytuvą kelioms valandoms, o geriausia - per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos