Blynų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Blynų skrebučiai

Iš blynų su dešra ir sūriu pagaminti skrebučiai yra sotūs, skanūs ir gardūs. Su tokių skrebučių įdaru galite eksperimentuoti, kaip tik norite: pridėti lydyto sūrio, kumpio arba rūkytos dešros, keptų grybų, žolelių arba pomidorų. Tradiciškai įdaryti blyneliai suvyniojami į voką, bet kad jie būtų panašesni į skrebučius, pabandykite juos sulankstyti trikampiu. Svarbu tokius skrebučius kepti ant vidutinės, o ne didelės ugnies, kad patiekalas nesudegtų, bet tolygiai iškeptų.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
271 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Blynų skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Išskleiskite kiekvieną blyną. Ant dugno dėkite du dešros griežinėlius, o ant viršaus - du sūrio griežinėlius. Uždenkite viršų ir sulenkite per pusę, kad gautųsi trikampis.

Žingsnis 2

Blynų skrebučiai Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite blynų trikampėlius ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos