Publikavimo data: 2024-06-23
Blynų skrebučiai
Iš blynų su dešra ir sūriu pagaminti skrebučiai yra sotūs, skanūs ir gardūs. Su tokių skrebučių įdaru galite eksperimentuoti, kaip tik norite: pridėti lydyto sūrio, kumpio arba rūkytos dešros, keptų grybų, žolelių arba pomidorų. Tradiciškai įdaryti blyneliai suvyniojami į voką, bet kad jie būtų panašesni į skrebučius, pabandykite juos sulankstyti trikampiu. Svarbu tokius skrebučius kepti ant vidutinės, o ne didelės ugnies, kad patiekalas nesudegtų, bet tolygiai iškeptų.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Išskleiskite kiekvieną blyną. Ant dugno dėkite du dešros griežinėlius, o ant viršaus - du sūrio griežinėlius. Uždenkite viršų ir sulenkite per pusę, kad gautųsi trikampis.
Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite blynų trikampėlius ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos