Blynų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Blynų skrebučiai

Iš blynų su dešra ir sūriu pagaminti skrebučiai yra sotūs, skanūs ir gardūs. Su tokių skrebučių įdaru galite eksperimentuoti, kaip tik norite: pridėti lydyto sūrio, kumpio arba rūkytos dešros, keptų grybų, žolelių arba pomidorų. Tradiciškai įdaryti blyneliai suvyniojami į voką, bet kad jie būtų panašesni į skrebučius, pabandykite juos sulankstyti trikampiu. Svarbu tokius skrebučius kepti ant vidutinės, o ne didelės ugnies, kad patiekalas nesudegtų, bet tolygiai iškeptų.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
271 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blynų skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Išskleiskite kiekvieną blyną. Ant dugno dėkite du dešros griežinėlius, o ant viršaus - du sūrio griežinėlius. Uždenkite viršų ir sulenkite per pusę, kad gautųsi trikampis.

Žingsnis 2

Blynų skrebučiai Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite blynų trikampėlius ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos