Bolonijos mėsos padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Bolonijos mėsos padažas

Tai populiariausias mėsos padažas Italijoje. Jį greitai ir lengvai paruošti, o jo skonis labai skanus. Puikiai dera su bet kokios rūšies makaronais ir kitais garnyrais.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Bolonijos mėsos padažas Žingsnis 1
Svogūnus susmulkinkite, morkas sutarkuokite stambia tarka. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite maltą mėsą ir daržoves. Kepkite 5-7 minutes ant vidutinės ugnies, maišydami.

Žingsnis 2

Bolonijos mėsos padažas Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite pomidorų pastą ir išmaišykite. Kepkite dar 2 minutes.

Žingsnis 3

Bolonijos mėsos padažas Žingsnis 3
Įpilkite 200 ml verdančio vandens, lauro lapą, džiovintą česnaką, druskos ir pipirų pagal skonį. Užvirinkite, uždenkite ir ant silpnos ugnies virkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, padažai ir marinatai, pomidorų padažai, įspūdingas receptas, klasika, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), daržovių padažai, Bolonijos padažas, receptų knyga, makaronai su daržovėmis, makaronai su pomidorų pasta, makaronai su pomidorais, makaronai su kiauliena, kiaulienos vakarienė, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais

Kategorijos