Publikavimo data: 2025-08-19
Bolonijos mėsos padažas
Tai populiariausias mėsos padažas Italijoje. Jį greitai ir lengvai paruošti, o jo skonis labai skanus. Puikiai dera su bet kokios rūšies makaronais ir kitais garnyrais.
Žingsnis 1
Svogūnus susmulkinkite, morkas sutarkuokite stambia tarka. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite maltą mėsą ir daržoves. Kepkite 5-7 minutes ant vidutinės ugnies, maišydami.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite pomidorų pastą ir išmaišykite. Kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 3
Įpilkite 200 ml verdančio vandens, lauro lapą, džiovintą česnaką, druskos ir pipirų pagal skonį. Užvirinkite, uždenkite ir ant silpnos ugnies virkite 20 minučių.
Kategorijos