Klasikinis itališkas Bolonijos patiekalas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Klasikinis itališkas Bolonijos patiekalas

Klasikinė itališka bolonė patiekiama su spagečiais. Jie turi būti pagaminti iš kietųjų kviečių. Jei norite, juos galite pakeisti tokių pat savybių makaronais. Kad padažas ir makaronai būtų sotesni ir sultingesni, naudokite maltą kiaulieną. Jei renkatės pirktinę, atkreipkite dėmesį į tai, kad ji būtų vienodos rausvos spalvos. Itališkus bolonijos spagečius pagal klasikinį receptą paruošti nėra sudėtinga.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Grūdai, kuriuose yra glitimo, salierai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis itališkas Bolonijos patiekalas Žingsnis 1
Pradėkite gaminti klasikinį itališką bolonišką patiekalą. Į gilią keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite 4 minutes. Sudėkite salierus, išmaišykite ir kepkite dar 3-4 minutes. Sudėkite maltą mėsą ir druską. Išmaišykite ir kepkite 15 minučių, kol iškeps.

Žingsnis 2

Klasikinis itališkas Bolonijos patiekalas Žingsnis 2
Toliau virkite itališkus Bolonijos spagečius. Į maltą mėsą ir daržoves įmaišykite pomidorų pastą, pomidorus ir žoleles. Įberkite maltų juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite. Supilkite stiklinę mėsos sultinio. Dar kartą išmaišykite. Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite 25 minutes. Įdėkite smulkintą česnaką. Vėl uždenkite ir troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Klasikinis itališkas Bolonijos patiekalas Žingsnis 3
Paruoškite makaronus. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Pagardinkite druska. Į puodą sudėkite spagečius ir virkite 10 minučių. Išimkite į sietelį. Nuplauti nereikia. Sudėkite spagečius atgal į puodą, įpilkite augalinio arba alyvuogių aliejaus. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos