Publikavimo data: 2024-03-27
Bolonijos padažas su malta mėsa
Bolonija - tai itališkos kilmės patiekalas, kurio populiarumas jau seniai peržengė šios šalies ribas. Pagrindiniai padažo ingredientai yra malta mėsa, pomidorai arba pomidorų pasta, svogūnai ir česnakai. Šiuo metu Bolonijos padažas parduodamas pakuotėse, porcijiniuose indeliuose, šaldytas. Tačiau nė vienas iš šių variantų neprilygsta namuose iš šviežių produktų paruoštam padažui.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką ir žoleles.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite susmulkintus svogūnus. Kepkite 2-3 minutes.
Žingsnis 4
Į keptuvę suberkite smulkiai supjaustytą česnaką. Kepkite 1 minutę.
Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite maltą mėsą.
Žingsnis 6
Įmaišykite maltą mėsą, svogūnus ir česnakus. Kepkite 7-9 minutes, kol iškeps.
Žingsnis 7
Į maltą mėsą įmaišykite pomidorų pastą.
Žingsnis 8
Gerai išmaišykite keptuvės turinį. Troškinkite 3-5 minutes.
Žingsnis 9
Paskirstykite Bolonijos padažą į serviravimo lėkštes arba padažo dubenėlius, papuoškite smulkintomis žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos