Bolonijos padažas su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Bolonijos padažas su malta mėsa

Bolonija - tai itališkos kilmės patiekalas, kurio populiarumas jau seniai peržengė šios šalies ribas. Pagrindiniai padažo ingredientai yra malta mėsa, pomidorai arba pomidorų pasta, svogūnai ir česnakai. Šiuo metu Bolonijos padažas parduodamas pakuotėse, porcijiniuose indeliuose, šaldytas. Tačiau nė vienas iš šių variantų neprilygsta namuose iš šviežių produktų paruoštam padažui.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
244 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bolonijos padažas su malta mėsa Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką ir žoleles.

Žingsnis 2

Bolonijos padažas su malta mėsa Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 3

Bolonijos padažas su malta mėsa Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite susmulkintus svogūnus. Kepkite 2-3 minutes.

Žingsnis 4

Bolonijos padažas su malta mėsa Žingsnis 4
Į keptuvę suberkite smulkiai supjaustytą česnaką. Kepkite 1 minutę.

Žingsnis 5

Bolonijos padažas su malta mėsa Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite maltą mėsą.

Žingsnis 6

Bolonijos padažas su malta mėsa Žingsnis 6
Įmaišykite maltą mėsą, svogūnus ir česnakus. Kepkite 7-9 minutes, kol iškeps.

Žingsnis 7

Bolonijos padažas su malta mėsa Žingsnis 7
Į maltą mėsą įmaišykite pomidorų pastą.

Žingsnis 8

Bolonijos padažas su malta mėsa Žingsnis 8
Gerai išmaišykite keptuvės turinį. Troškinkite 3-5 minutes.

Žingsnis 9

Bolonijos padažas su malta mėsa Žingsnis 9
Paskirstykite Bolonijos padažą į serviravimo lėkštes arba padažo dubenėlius, papuoškite smulkintomis žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos