Braškių confitur su želatina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Braškių confitur su želatina

Braškių konfitūras su želatina - skanus desertas, paruoštas žiemai. Braškių konfitūros su želatina receptas leidžia laikyti gaminį vėsioje vietoje be šaldytuvo. Jei braškių konfitūrą su želatina padėsite į šaldytuvą, ji gali šiek tiek drumstis, tačiau tai neturės įtakos skoniui. Konfitūrui imkite atrinktas braškes, be raukšlių ir puvimo. Braškių konfitūra gardinkite desertus, ledus, kepkite pyragaičius ir gaminkite kompotą.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Braškių confitur su želatina Žingsnis 1
Paruoškite uogų tyrę. Švarias uogas sudėkite į puodą, pabarstykite cukrumi ir išmaišykite. Uogas sutrinkite trintuvu arba susmulkinkite panardinamuoju trintuvu.

Žingsnis 2

Braškių confitur su želatina Žingsnis 2
Išvirkite konfitą. Puodą su tyre statykite ant vidutinės ugnies, išmaišykite ir užvirinkite. Nugriebkite susidariusias putas. Maišykite, kad apkepas nepriliptų. Virkite 25 minutes.

Žingsnis 3

Braškių confitur su želatina Žingsnis 3
Paruoškite želatiną. Želatiną atskieskite šiltu vandeniu, maišykite, kol ištirps gumulėliai, ir atsargiai sudėkite į tyrę, išmaišykite. Dar 6-7 min. virkite konditeriją.

Žingsnis 4

Braškių confitur su želatina Žingsnis 4
Išimkite braškių konfitą. Išpilstykite į stiklainius ir uždarykite dangteliais. Apverskite stiklainius aukštyn kojomis, uždenkite antklode ir palikite visiškai atvėsti. Paruoštus skanėstus sudėkite į sandėliuką laikyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos