Braškių ir bananų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Braškių ir bananų pyragas

Braškių ir bananų pyragas tinka šeimos arbatos vakarėliui ir saldžiam vaikų vakarėlio stalui. Geriau naudoti prinokusius, minkštus bananus, jų galima dėti ir į įdarą, ir į tešlą. Braškes recepte galima pakeisti kitomis uogomis arba uogų mišiniu. Toks pyragas kepamas 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių. Bananų ir braškių pyragas yra tikras "vasaros gabalėlis", kuris gali džiuginti ir stebinti neįtikėtinu skoniu bet kuriuo metų laiku.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Braškių ir bananų pyragas Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sutrinkite bananus trintuvu. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Į kiaušinius įmaišykite trintus bananus, aliejų, miltus ir kepimo miltelius. Užminkykite purią, ne per tirštą tešlą.

Žingsnis 2

Braškių ir bananų pyragas Žingsnis 2
Iškepkite braškių ir bananų pyragą. Kepimo formą ištepkite aliejumi. Supilkite tešlą į formą ir ant viršaus tolygiai išdėliokite visas uogas. Pyragą kepkite 200 laipsnių temperatūroje 35 minutes. Išimkite iš orkaitės ir prieš patiekdami šiek tiek atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos