Braškių keksiukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Braškių keksiukai

Braškių keksiukai yra skanėstas su braškių keksiukų įdaru. Pasiruošimą pagal braškių keksiukų receptą galima suskirstyti į du etapus - kepimą ir puošimą braškių užpilu keksiukams. Šio deserto ypatumas - braškių įdaras. Daugeliui kyla klausimas, kada jį dėti: prieš kepimą ar po jo (naudojant konditerinį švirkštą). Braškių kurdą kepiniams reikėtų dėti pilant tešlą į formeles. Įdarui galite naudoti paruoštą uogienę.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
294 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
53 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Braškės, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Braškių keksiukai Žingsnis 1
Paruoškite keksiukų tešlą. Sumaišykite cukrų ir vanilinį cukrų ir mikseriu išsukite su sviestu iki purių viršūnių. Toliau plakant masę įmuškite kiaušinį. Supilkite pieną ir gerai išmaišykite. Į mišinį supilkite persijotus miltus ir kepimo miltelius ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Braškių keksiukai Žingsnis 2
Paruoškite formeles. Į daugkartinio naudojimo formeles įdėkite popierinius įdėklus ir į kiekvieną formą įpilkite po 1 valgomąjį šaukštą tešlos. Tada į kiekvieną formą įdėkite po 1 šaukštelį braškių keksiukų įdaro. Ant viršaus uždenkite įdarą tešla taip, kad visas tūris formoje būtų 2/3.

Žingsnis 3

Braškių keksiukai Žingsnis 3
Tęskite kepimą. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir įdėkite kepimo skardą su keksiukais. Kepkite 15-20 min. ir patikrinkite, ar keksiukai iškepę, mediniu iešmeliu arba degtuku. Išimkite parudavusius keksiukus iš orkaitės ir visiškai atvėsinkite.

Žingsnis 4

Braškių keksiukai Žingsnis 4
Paruoškite užpilą. Cukraus pudrą suplakite su citrinos sultimis arba vandeniu. Apšlakstykite keksiukus glajumi. Paruoštą desertą papuoškite konditeriniais pabarstukais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos