Publikavimo data: 2025-08-17
Braškių kruasanas
Kruasanas su braškėmis ir bananais - puikus pusryčių pasirinkimas, kuris patiks ne tik suaugusiesiems, mėgstantiems pasimėgauti kepiniais prie kavos puodelio, bet ir mažiesiems saldumynų mėgėjams. Dar vienas ingredientas - juodasis šokoladas - suteikia kepiniams originalumo. Jis palankiai pabrėžia sėkmingą braškių ir bananų derinį. Kruasanus galima paruošti greitai, jei naudosite paruoštą sluoksniuotą tešlą, pirktą parduotuvėje arba naminę.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Perpjaukite braškes per pusę. Bananus supjaustykite riekelėmis. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Iškepkite kruasanus. Tešlą iškočiokite į sluoksnį. Supjaustykite ją dideliais trikampiais. Ant kiekvieno trikampio dėkite po braškių arba bananų griežinėlį ir apibarstykite šokoladu. Vamzdelius tvirtai susukite, pradėdami nuo plačiosios pusės. Sudėkite kruasanus ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių.
Kategorijos