Braškių kruasanas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Braškių kruasanas

Kruasanas su braškėmis ir bananais - puikus pusryčių pasirinkimas, kuris patiks ne tik suaugusiesiems, mėgstantiems pasimėgauti kepiniais prie kavos puodelio, bet ir mažiesiems saldumynų mėgėjams. Dar vienas ingredientas - juodasis šokoladas - suteikia kepiniams originalumo. Jis palankiai pabrėžia sėkmingą braškių ir bananų derinį. Kruasanus galima paruošti greitai, jei naudosite paruoštą sluoksniuotą tešlą, pirktą parduotuvėje arba naminę.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
309 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Braškių kruasanas Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Perpjaukite braškes per pusę. Bananus supjaustykite riekelėmis. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Braškių kruasanas Žingsnis 2
Iškepkite kruasanus. Tešlą iškočiokite į sluoksnį. Supjaustykite ją dideliais trikampiais. Ant kiekvieno trikampio dėkite po braškių arba bananų griežinėlį ir apibarstykite šokoladu. Vamzdelius tvirtai susukite, pradėdami nuo plačiosios pusės. Sudėkite kruasanus ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pusryčiai, kruasanai, varškės patiekalai, receptų knyga, kepimas su varške, pusryčiai su varške

Kategorijos