Braškių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Braškių pyragas

Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
255 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Braškių pyragas Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite minkštą sviestą su cukrumi ir suplakite. Supilkite grietinę ir vėl suplakite. Tada suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius. Lengvai suplakite. Iš tešlos suformuokite rutulį ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Braškių pyragas Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Kol tešla yra šaldytuve, laikas ruošti įdarą. Kiaušinius, cukrų, grietinę, miltus ir vanilinį cukrų sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Braškių pyragas Žingsnis 3
Surinkite pyragą. Kepimo formą ištepkite minkštu sviestu ir ant dugno sudėkite pyragą. Išlyginkite ir suformuokite šonus. Išdėliokite braškes ir užpilkite įdaru.

Žingsnis 4

Braškių pyragas Žingsnis 4
Iškepkite pyragą su braškėmis. Būsimą pyragą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 40-50 minučių. Paruoštumą patikrinkite mediniu iešmeliu. Kai braškių pyragas bus paruoštas, atvėsinkite jį ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos