Publikavimo data: 2024-05-12
Braškių pyragas
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite minkštą sviestą su cukrumi ir suplakite. Supilkite grietinę ir vėl suplakite. Tada suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius. Lengvai suplakite. Iš tešlos suformuokite rutulį ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Kol tešla yra šaldytuve, laikas ruošti įdarą. Kiaušinius, cukrų, grietinę, miltus ir vanilinį cukrų sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Surinkite pyragą. Kepimo formą ištepkite minkštu sviestu ir ant dugno sudėkite pyragą. Išlyginkite ir suformuokite šonus. Išdėliokite braškes ir užpilkite įdaru.
Žingsnis 4
Iškepkite pyragą su braškėmis. Būsimą pyragą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 40-50 minučių. Paruoštumą patikrinkite mediniu iešmeliu. Kai braškių pyragas bus paruoštas, atvėsinkite jį ir patiekite.
Kategorijos