Braškių skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Braškių skrebučiai

Skrudinti galima su įvairiais įdarais - mėsos ir daržovių, pikantiškais ir saldžiais. Vienas mėgstamiausių variantų - skrebučiai su braškėmis. Paimkite šviežių uogų. Uogos turi būti sodrios spalvos, tvirtos, nepažeistos, o kauliukas žalias. Jei šviežių uogų nėra, kaip priedą naudokite šaldytas uogas. Norėdami tai padaryti, atitirpinkite braškes ir susmulkinkite jas trintuvu.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Braškių skrebučiai Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Tam paimkite keptuvę, pastatykite ją ant ugnies ir sudėkite duonos riekes. Apkepkite iš abiejų pusių, kol apskrus ir taps traški.

Žingsnis 2

Braškių skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Į dubenį sudėkite supjaustytas braškes, cukrų ir susmulkintas mėtas. Švelniai išmaišykite.

Žingsnis 3

Braškių skrebučiai Žingsnis 3
Sudėkite skrebučius. Į lėkštę dėkite traškius skrebučius, ant jų - braškių įdarą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos