Publikavimo data: 2024-06-15
Braškių skrebučiai
Skrudinti galima su įvairiais įdarais - mėsos ir daržovių, pikantiškais ir saldžiais. Vienas mėgstamiausių variantų - skrebučiai su braškėmis. Paimkite šviežių uogų. Uogos turi būti sodrios spalvos, tvirtos, nepažeistos, o kauliukas žalias. Jei šviežių uogų nėra, kaip priedą naudokite šaldytas uogas. Norėdami tai padaryti, atitirpinkite braškes ir susmulkinkite jas trintuvu.
Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Tam paimkite keptuvę, pastatykite ją ant ugnies ir sudėkite duonos riekes. Apkepkite iš abiejų pusių, kol apskrus ir taps traški.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Į dubenį sudėkite supjaustytas braškes, cukrų ir susmulkintas mėtas. Švelniai išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite skrebučius. Į lėkštę dėkite traškius skrebučius, ant jų - braškių įdarą.
Kategorijos