Publikavimo data: 2024-06-23
Brie sūrio skrebučiai
Brie sūris - tai baltas pelėsinis sūris iš karvės pieno. Ką tik paruoštas sūris yra švelnaus skonio, tačiau kuo jis senesnis, tuo daugiau prieskoninių natų atsiranda jo skonio paletėje. Brie sūris yra vienas universaliausių sūrių, jis tinka su vaisiais, daržovėmis ir mėsa. Jis taip pat patiekiamas su raudonuoju, baltuoju vynu arba šampanu. Prancūziški skrebučiai su brie sūriu - pikantiškas pusryčių pasirinkimas, kuris padarys įspūdį.
Žingsnis 1
Paruoškite leesoną. Į dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, cinamoną ir druską. Lengvai suplakite mišinį.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Į įkaitintą keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto. Kiekvieną duonos riekę pamirkykite kiaušinio ir pieno mišinyje. Kepkite keptuvėje 5-7 minutes ant vidutinės ugnies, kol apskrus. Apverskite ant kitos pusės ir kepkite tiek pat laiko.
Žingsnis 3
Suformuokite skrebučius. Ant paskrudintos duonos dėkite brie sūrio riekeles ir palaukite, kol jos šiek tiek išsilydys.
Kategorijos