Publikavimo data: 2024-03-31
Brisole su grybais ir svogūnais
Brisole - tai prancūziškas maisto gaminimo būdas, kai ploni, apvolioti mėsos ar maltos mėsos gabaliukai mirkomi kiaušinyje ir džiūvėsėliuose, tada kepami ir susukami į vamzdelius. Į vidų dedami įvairūs įdarai. Šiame recepte šiek tiek pakeitėme šią techniką ir apvoliojome išmuštą vištienos gabalėlį su grybų ir svogūnų įdaru, tada brizolę apvoliojome duonoje ir iškepėme.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 4
Svogūnus ir grybus 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 5
Vištieną perpjaukite išilgai pusiau. Mėsos plaktuku arba bukąja peilio puse daužykite kiekvieną filė dalį, kad susidarytų 3-4 mm storio griežinėliai. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Ant kiekvienos medaliono pusės dėkite įdarą: keptus grybus, svogūnus ir tarkuotą sūrį.
Žingsnis 7
Sulenkite mėsos gabalėlius per pusę, kad įdaras būtų viduje. Jie turėtų būti panašūs į vištienos paplotėlius.
Žingsnis 8
Pradėkime kepti brizolę. Kiekvieną "pyragėlį" pamirkykite miltuose, paskui apvoliokite žaliame kiaušinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 9
Kepkite brizolę su augaliniu aliejumi ant nelabai didelės ugnies - po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 10
Prieš patiekdami patiekalą papuoškite šviežiomis žolelėmis ir vyšniniais pomidoriukais. Mėgaukitės.
Kategorijos