Brisole su grybais ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Brisole su grybais ir svogūnais

Brisole - tai prancūziškas maisto gaminimo būdas, kai ploni, apvolioti mėsos ar maltos mėsos gabaliukai mirkomi kiaušinyje ir džiūvėsėliuose, tada kepami ir susukami į vamzdelius. Į vidų dedami įvairūs įdarai. Šiame recepte šiek tiek pakeitėme šią techniką ir apvoliojome išmuštą vištienos gabalėlį su grybų ir svogūnų įdaru, tada brizolę apvoliojome duonoje ir iškepėme.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Brisole su grybais ir svogūnais Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Brisole su grybais ir svogūnais Žingsnis 2
Grybus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Brisole su grybais ir svogūnais Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 4

Brisole su grybais ir svogūnais Žingsnis 4
Svogūnus ir grybus 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 5

Brisole su grybais ir svogūnais Žingsnis 5
Vištieną perpjaukite išilgai pusiau. Mėsos plaktuku arba bukąja peilio puse daužykite kiekvieną filė dalį, kad susidarytų 3-4 mm storio griežinėliai. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 6

Brisole su grybais ir svogūnais Žingsnis 6
Ant kiekvienos medaliono pusės dėkite įdarą: keptus grybus, svogūnus ir tarkuotą sūrį.

Žingsnis 7

Brisole su grybais ir svogūnais Žingsnis 7
Sulenkite mėsos gabalėlius per pusę, kad įdaras būtų viduje. Jie turėtų būti panašūs į vištienos paplotėlius.

Žingsnis 8

Brisole su grybais ir svogūnais Žingsnis 8
Pradėkime kepti brizolę. Kiekvieną "pyragėlį" pamirkykite miltuose, paskui apvoliokite žaliame kiaušinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 9

Brisole su grybais ir svogūnais Žingsnis 9
Kepkite brizolę su augaliniu aliejumi ant nelabai didelės ugnies - po 5 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 10

Brisole su grybais ir svogūnais Žingsnis 10
Prieš patiekdami patiekalą papuoškite šviežiomis žolelėmis ir vyšniniais pomidoriukais. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos