Publikavimo data: 2025-08-20
Brisole su sūriu ir pomidorais
Puikus patiekalas pusryčiams arba užkandžiui mokykloje ar darbe. Jį galima greitai paruošti iš nebrangių ingredientų.
Žingsnis 1
Į maltą kiaulieną įberkite druskos, pipirų, maltos paprikos ir tarkuoto svogūno. Viską gerai išmaišykite ir plakite, kol mėsa taps pluoštinė.
Žingsnis 2
Padalykite faršą į 2 dalis ir suformuokite rutuliukus. Kiekvieną rutuliuką susukite į ploną blynelį tarp dviejų folijos gabalėlių. Išplakite kiaušinį su druska ir pienu.
Žingsnis 3
Į plokščią lėkštę atsargiai dėkite mėsos blyną į plaktą kiaušinį su pienu ir atsargiai perkelkite į riebalais pateptą keptuvę. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Apverskite blyną mėsos puse žemyn ir kepkite dar 4-5 minutes, galite uždengti dangčiu.
Žingsnis 5
Ant iškepusio blyno mėsos pusėje dėkite griežinėliais supjaustytą sūrį ir pomidorą.
Kategorijos