Publikavimo data: 2024-02-04
Mėsos brizolas receptas
Žodis "brizole" prancūziškai reiškia "keptas kiaušinyje, omletas". Šis vertimas iš esmės apibūdina patiekalo paruošimo būdą. Jautienos, kiaulienos, kalakutienos, kalakutienos, vištienos ar net žuvies faršas kepamas plakto kiaušinio plakinyje. Gaunasi toks didelis kiaušinių blynas su įdaru. Į mūsų receptą taip pat įtrauksime daržovių, kad patiekalas būtų ryškesnis, sultingesnis ir sotesnis!
Žingsnis 1
Supjaustykite agurkus griežinėliais, o pomidorus - apskritimais. Smulkiai supjaustykite žoleles.
Žingsnis 2
Pagardinkite faršą druska ir pipirais ir išmaišykite. Darbo paviršių pabarstykite miltais, sudėkite ant jų faršą ir iškočiokite į 2 mm storio paplotėlį.
Žingsnis 3
Įmuškite 2 kiaušinius, pamerkite į juos maltos mėsos plokštainį, tada dėkite ant įkaitintos keptuvės ir kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Sudėkite pomidorus ir agurkus ant brizolės, pabarstykite sūriu, aptepkite česnakiniu majonezu, tada nukelkite keptuvę nuo ugnies, uždenkite indą dangčiu ir palikite 5 minutes pastovėti.
Žingsnis 5
Suvyniokite brizolę arba perlenkite per pusę ir patiekite.
Kategorijos