Mėsos brizolas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Mėsos brizolas receptas

Žodis "brizole" prancūziškai reiškia "keptas kiaušinyje, omletas". Šis vertimas iš esmės apibūdina patiekalo paruošimo būdą. Jautienos, kiaulienos, kalakutienos, kalakutienos, vištienos ar net žuvies faršas kepamas plakto kiaušinio plakinyje. Gaunasi toks didelis kiaušinių blynas su įdaru. Į mūsų receptą taip pat įtrauksime daržovių, kad patiekalas būtų ryškesnis, sultingesnis ir sotesnis!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos brizolas receptas Žingsnis 1
Supjaustykite agurkus griežinėliais, o pomidorus - apskritimais. Smulkiai supjaustykite žoleles.

Žingsnis 2

Mėsos brizolas receptas Žingsnis 2
Pagardinkite faršą druska ir pipirais ir išmaišykite. Darbo paviršių pabarstykite miltais, sudėkite ant jų faršą ir iškočiokite į 2 mm storio paplotėlį.

Žingsnis 3

Mėsos brizolas receptas Žingsnis 3
Įmuškite 2 kiaušinius, pamerkite į juos maltos mėsos plokštainį, tada dėkite ant įkaitintos keptuvės ir kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Mėsos brizolas receptas Žingsnis 4
Sudėkite pomidorus ir agurkus ant brizolės, pabarstykite sūriu, aptepkite česnakiniu majonezu, tada nukelkite keptuvę nuo ugnies, uždenkite indą dangčiu ir palikite 5 minutes pastovėti.

Žingsnis 5

Mėsos brizolas receptas Žingsnis 5
Suvyniokite brizolę arba perlenkite per pusę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos