Brokoliai džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Brokoliai džiūvėsėliuose

Brokoliai yra vienas sveikiausių maisto produktų šiame sąraše. Juose yra daug omega-3, vitaminų C ir K, folio rūgšties, karotinoidų ir skaidulų. Tačiau šios grynosios daržovės skonis ne visiems patinka. Kad neprarastumėte naudingo vitaminų šaltinio ir mėgautumėtės valgydami produktą, brokolius virkite džiūvėsėliuose. Šio patiekalo receptas paprastas. Brokoliniai kopūstai gaunasi traškūs ir labai apetitiški. Jis patiks net vaikams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
24 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Brokoliai džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Paruoškite brokolius. Brokolius 4-6 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Brokolius suberkite į koštuvą. Brokolius užpilkite šaltu vandeniu.

Žingsnis 2

Brokoliai džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Į dubenį įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite. Atskirame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius su pipirais ir česnako milteliais.

Žingsnis 3

Brokoliai džiūvėsėliuose Žingsnis 3
Apkepkite brokolius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kiekvieną žiedyną pamerkite į plaktus kiaušinius, tada į džiūvėsėlius ir pipirus. Kepkite, kol iš visų pusių paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos