Grybai alaus tešloje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-03

Grybai alaus tešloje receptas

Grybai alaus tešloje - traški aukso spalvos alaus tešla ir subtilus grybų skonis. Skanus ir nepamirštamas užkandis. Šiame recepte naudojame alų, jį galite pakeisti mineraliniu vandeniu, o į tešlą įmaišyti džiovintos paprikos, kad būtų daugiau daržovių skonio.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai alaus tešloje receptas Žingsnis 1
Grybus nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nuo grybų kepurėlės nuimkite viršutinį odos sluoksnį, pašalinkite patamsėjimus ir atnaujinkite grybo kotelio pjūvį. Persijokite miltus. Išimkite kiaušinį iš šaldytuvo.

Žingsnis 2

Grybai alaus tešloje receptas Žingsnis 2
Paruoškite grybų tešlą: dubenyje sumaišykite kiaušinį, druską, maltus pipirus, cukrų, miltus ir plona srovele supilkite alų.

Žingsnis 3

Grybai alaus tešloje receptas Žingsnis 3
Viską sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Grybai alaus tešloje receptas Žingsnis 4
Įkaitinkite puodą su augaliniu aliejumi. Pievagrybius pamirkykite tešloje ir dėkite į įkaitintą aliejų. Kiekvieną grybą kepkite po 5 minutes.Kai grybai bus paruošti, sudėkite juos ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.

Žingsnis 5

Grybai alaus tešloje receptas Žingsnis 5
Patiekite grybus su karštu padažu ir mėlynuoju sūriu, nepamirškite pabarstyti šviežiomis smulkiai supjaustytomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos