Publikavimo data: 2024-01-03
Grybai alaus tešloje receptas
Grybai alaus tešloje - traški aukso spalvos alaus tešla ir subtilus grybų skonis. Skanus ir nepamirštamas užkandis. Šiame recepte naudojame alų, jį galite pakeisti mineraliniu vandeniu, o į tešlą įmaišyti džiovintos paprikos, kad būtų daugiau daržovių skonio.
Žingsnis 1
Grybus nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nuo grybų kepurėlės nuimkite viršutinį odos sluoksnį, pašalinkite patamsėjimus ir atnaujinkite grybo kotelio pjūvį. Persijokite miltus. Išimkite kiaušinį iš šaldytuvo.
Žingsnis 2
Paruoškite grybų tešlą: dubenyje sumaišykite kiaušinį, druską, maltus pipirus, cukrų, miltus ir plona srovele supilkite alų.
Žingsnis 3
Viską sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Įkaitinkite puodą su augaliniu aliejumi. Pievagrybius pamirkykite tešloje ir dėkite į įkaitintą aliejų. Kiekvieną grybą kepkite po 5 minutes.Kai grybai bus paruošti, sudėkite juos ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
Žingsnis 5
Patiekite grybus su karštu padažu ir mėlynuoju sūriu, nepamirškite pabarstyti šviežiomis smulkiai supjaustytomis žolelėmis.
Kategorijos