Publikavimo data: 2024-01-03
Krevetės alaus tešloje receptas
Krevetės alaus tešloje - puikus traškus užkandis. Alaus tešla naudojama ruošiant jūros gėrybių ir žuvies patiekalus - tai pagrindinis japonų virtuvės patiekalas. Lengva ir traški alaus tešla puikiai papildo švelnų karališkųjų krevečių skonį.
Žingsnis 1
Nuplaukite kiaušinį. Atšildykite krevetes. Išsijokite miltus.
Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, cukraus ir maltų juodųjų pipirų. Tada suberkite miltus ir supilkite alų. Maišykite tol, kol masė taps vientisa ir be gumulėlių.
Žingsnis 3
Nulupkite atšildytas ir nuplautas karališkąsias krevetes nuo kiautų.
Žingsnis 4
Įkaitinkite puodą su augaliniu aliejumi. Paimkite krevetę už uodegos, pamerkite ją į tešlą ir dėkite į keptuvę. Tą patį padarykite su visomis krevetėmis. Kepkite jas 5 minutes.
Žingsnis 5
Iškeptas krevetes sudėkite ant pergamento ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 6
Užkandis gali būti patiekiamas su šviežiomis daržovėmis, žolelėmis ir citrina arba su tešloje virtomis daržovėmis.
Kategorijos