Krevetės alaus tešloje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-03

Krevetės alaus tešloje receptas

Krevetės alaus tešloje - puikus traškus užkandis. Alaus tešla naudojama ruošiant jūros gėrybių ir žuvies patiekalus - tai pagrindinis japonų virtuvės patiekalas. Lengva ir traški alaus tešla puikiai papildo švelnų karališkųjų krevečių skonį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Vėžiagyviai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.25/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės alaus tešloje receptas Žingsnis 1
Nuplaukite kiaušinį. Atšildykite krevetes. Išsijokite miltus.

Žingsnis 2

Krevetės alaus tešloje receptas Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, cukraus ir maltų juodųjų pipirų. Tada suberkite miltus ir supilkite alų. Maišykite tol, kol masė taps vientisa ir be gumulėlių.

Žingsnis 3

Krevetės alaus tešloje receptas Žingsnis 3
Nulupkite atšildytas ir nuplautas karališkąsias krevetes nuo kiautų.

Žingsnis 4

Krevetės alaus tešloje receptas Žingsnis 4
Įkaitinkite puodą su augaliniu aliejumi. Paimkite krevetę už uodegos, pamerkite ją į tešlą ir dėkite į keptuvę. Tą patį padarykite su visomis krevetėmis. Kepkite jas 5 minutes.

Žingsnis 5

Krevetės alaus tešloje receptas Žingsnis 5
Iškeptas krevetes sudėkite ant pergamento ir leiskite atvėsti.

Žingsnis 6

Krevetės alaus tešloje receptas Žingsnis 6
Užkandis gali būti patiekiamas su šviežiomis daržovėmis, žolelėmis ir citrina arba su tešloje virtomis daržovėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos