Publikavimo data: 2025-08-18
Brokoliai su austrių grybais keptuvėje
Keptuvėje su austrėmis kepti brokoliai yra mažai kalorijų turintis liesas patiekalas. Jį greitai ir lengvai paruošti. Jį galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba prie mėsos ir žuvies patiekalų. Brokoliai ir pievagrybiai būna neįtikėtinai sultingi ir švelnūs, o jei juos papildysite grietinės padažu, daržovės tiesiog tirps burnoje.
Žingsnis 1
Brokolius sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį, užvirus pavirkite 2-3 minutes. Tuomet nusausinkite brokolius ir perliekite šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus.
Žingsnis 3
Austrių grybus pasūdykite ir palikite marinuotis 10 minučių. Tada sudėkite grybus į keptuvę su svogūnais ir kepkite 6-7 minutes. Sudėkite brokolius, išmaišykite ir kepkite dar 3-4 minutes.
Kategorijos