Brokoliai su austrių grybais keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Brokoliai su austrių grybais keptuvėje

Keptuvėje su austrėmis kepti brokoliai yra mažai kalorijų turintis liesas patiekalas. Jį greitai ir lengvai paruošti. Jį galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba prie mėsos ir žuvies patiekalų. Brokoliai ir pievagrybiai būna neįtikėtinai sultingi ir švelnūs, o jei juos papildysite grietinės padažu, daržovės tiesiog tirps burnoje.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Brokoliai su austrių grybais keptuvėje Žingsnis 1
Brokolius sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį, užvirus pavirkite 2-3 minutes. Tuomet nusausinkite brokolius ir perliekite šaltu vandeniu.

Žingsnis 2

Brokoliai su austrių grybais keptuvėje Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus.

Žingsnis 3

Brokoliai su austrių grybais keptuvėje Žingsnis 3
Austrių grybus pasūdykite ir palikite marinuotis 10 minučių. Tada sudėkite grybus į keptuvę su svogūnais ir kepkite 6-7 minutes. Sudėkite brokolius, išmaišykite ir kepkite dar 3-4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, šalutiniai patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, perlinė košė, Naujųjų metų išvakarių šventė, grūdų garnyrai, pipirų garnyrai, namų receptai, receptų knyga, sūrio pusryčiai

Kategorijos