Publikavimo data: 2024-06-09
Brusketos su grietinėlės sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais
Jei netrukus atvyks svečiai ir norite greitai ir skaniai paruošti užkandį, šis receptas kaip tik jums! Brusketos yra tradicinis itališkas patiekalas. Tai alyvuogių aliejuje apkepta karšta traški duona, pagardinta prieskoninėmis žolelėmis, su salotų lapais, sūriu, mėsa ar žuvimi ir kitais priedais.
Žingsnis 1
Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų ir pagardinkite itališkomis žolelėmis. Į keptuvę dėkite ciabatta ir kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Žingsnis 2
Ant lėkštės dėkite paskrudintą ciabatta ir kiekvieną riekelę patepkite kreminiu sūriu.
Žingsnis 3
Tada ant duonos uždėkite džiovintų pomidorų.
Žingsnis 4
Papuoškite brusketą rukolos lapeliais.
Kategorijos