Brusketos su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Brusketos su grybais

Naujųjų metų išvakarėse stengiuosi gaminti lengvus patiekalus, nes jų yra labai daug, o aš noriu turėti laiko pagaminti viską, ką esu sumanęs. Ypač mėgstu brusketas: traški duona ir kepti grybai su trupučiu žaliojo svogūno... Belissimo!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Brusketos su grybais Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir pievagrybius ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Likus 5 minutėms iki kepimo įberkite druskos.

Žingsnis 2

Brusketos su grybais Žingsnis 2
Keturis kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka ir vieną palikite papuošimui. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną.

Žingsnis 3

Brusketos su grybais Žingsnis 3
Ant įkaitintos sausos grilio keptuvės iš abiejų pusių apkepkite riekelėmis pjaustytą duoną, kol apskrus.

Žingsnis 4

Brusketos su grybais Žingsnis 4
Dubenyje sumaišykite pakepintus grybus ir svogūnus, kiaušinius, žaliuosius svogūnus ir majonezą, gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Paruoštą masę užtepkite ant duonos ir išlyginkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pusryčiai, užkandžiai, sezonas žalumynų, sezonas pomidorų, sezonas česnakų, brusketos, užkandžiai naujiems metams, receptų knyga, pusryčiai su sūriu, užkandžiai su česnakais

Kategorijos