Publikavimo data: 2024-09-14
Brusketos su grybais
Naujųjų metų išvakarėse stengiuosi gaminti lengvus patiekalus, nes jų yra labai daug, o aš noriu turėti laiko pagaminti viską, ką esu sumanęs. Ypač mėgstu brusketas: traški duona ir kepti grybai su trupučiu žaliojo svogūno... Belissimo!
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir pievagrybius ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Likus 5 minutėms iki kepimo įberkite druskos.
Žingsnis 2
Keturis kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka ir vieną palikite papuošimui. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną.
Žingsnis 3
Ant įkaitintos sausos grilio keptuvės iš abiejų pusių apkepkite riekelėmis pjaustytą duoną, kol apskrus.
Žingsnis 4
Dubenyje sumaišykite pakepintus grybus ir svogūnus, kiaušinius, žaliuosius svogūnus ir majonezą, gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Paruoštą masę užtepkite ant duonos ir išlyginkite.
Kategorijos