Brusketos su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Brusketos su lašiša

Brusketos su lašiša - nepaprastai skanus sumuštinis su traškia duona ir švelniu žuvies skoniu. Užkandžio su grietinėlės sūriu receptas mus pasiekė iš saulėtosios Italijos. Lengvas užkandis leidžia pasisotinti ir nejausti persivalgymo sunkumo. Brusketai paruošti galite imti Rygos duoną. Jos traški plutelė puikiai dera su Viduržemio jūros regiono delikatesais: žuvimi, minkštuoju sūriu, bazilikais ir kaparėliais.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
245 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Brusketos su lašiša Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Paimkite Rygos duonos riekes ir apkepkite jas orkaitėje, skrudintuve arba ant sausos keptuvės, kol taps traškios. Leiskite skrebučiams atvėsti.

Žingsnis 2

Brusketos su lašiša Žingsnis 2
Pasigaminkite brusketą. Paimkite kreminio sūrio. Plonu sluoksniu užtepkite ant duonos. Supjaustykite lašišą griežinėliais ir uždėkite ant sūrio. Brusketą papuoškite keliais baziliko lapeliais. Pagal skonį pagardinkite maltais juodaisiais pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pusryčiai, užkandžiai, sezonas žalumynų, sezonas pomidorų, sezonas česnakų, brusketos, užkandžiai naujiems metams, receptų knyga, pusryčiai su sūriu, užkandžiai su česnakais

Kategorijos