Publikavimo data: 2024-03-30
Brusketos su lašiša
Brusketos su lašiša - nepaprastai skanus sumuštinis su traškia duona ir švelniu žuvies skoniu. Užkandžio su grietinėlės sūriu receptas mus pasiekė iš saulėtosios Italijos. Lengvas užkandis leidžia pasisotinti ir nejausti persivalgymo sunkumo. Brusketai paruošti galite imti Rygos duoną. Jos traški plutelė puikiai dera su Viduržemio jūros regiono delikatesais: žuvimi, minkštuoju sūriu, bazilikais ir kaparėliais.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Paimkite Rygos duonos riekes ir apkepkite jas orkaitėje, skrudintuve arba ant sausos keptuvės, kol taps traškios. Leiskite skrebučiams atvėsti.
Žingsnis 2
Pasigaminkite brusketą. Paimkite kreminio sūrio. Plonu sluoksniu užtepkite ant duonos. Supjaustykite lašišą griežinėliais ir uždėkite ant sūrio. Brusketą papuoškite keliais baziliko lapeliais. Pagal skonį pagardinkite maltais juodaisiais pipirais.
Kategorijos