Brusketos su lengvai sūdyta lašiša ir ožkos sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Brusketos su lengvai sūdyta lašiša ir ožkos sūriu

Brusketos - itališkas užkandis, patiekiamas prieš pagrindinį patiekalą. Jį sudaro skrudintos duonos riekelė ir įvairūs ingredientai, kuriuos kiekvienas renkasi pagal savo skonį. Brusketos su lašiša ir ožkos sūriu yra vienas iš ryškaus ir maistingo užkandžio variantų, kuriam paruošti nereikia daug laiko. Raudona žuvis puikiai dera su švelniu sūrio kremu. Šis užkandis puikiai tinka dietiniams pusryčiams arba užkandžiui.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.58/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Paruoškite brusketą. Ant silpnos ugnies įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite gabalėlį sviesto. Tada sudėkite duonos riekes. Apkepkite jas iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Atskirame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį ir kimchi padažą ir išmaišykite. Mišiniu aptepkite keptą duoną. Tada ant duonos išdėliokite lašišos griežinėlius ir rukolos lapelius.

Žingsnis 2

Brusketos su lengvai sūdyta lašiša ir ožkos sūriu Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę. Ant vidutinės ugnies pastatykite puodą, sudėkite ožkos sūrį ir fetą. Supilkite baltąjį vyną ir gerai išmaišykite. Maišydami kaitinkite, kol masė taps minkšta ir vientisa. Sudėkite mišinį į konditerinį maišelį. Brusketas papuoškite kremu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pusryčiai, užkandžiai, sezonas žalumynų, sezonas pomidorų, sezonas česnakų, brusketos, užkandžiai naujiems metams, receptų knyga, pusryčiai su sūriu, užkandžiai su česnakais

Kategorijos