Publikavimo data: 2024-05-19
Brusketos su pomidorais
Brusketos su pomidorais - tai lengvas užkandis, itališkas sumuštinis. Viduržemio jūros regiono virtuvė garsėja skonio ir aromato turtingumu, o net ir kruopelytės duonos sumuštinį galima paversti meno kūriniu. Brusketos su pomidorais gaminamos pagal paprastą receptą, kurį sudaro Ciabatta duona, varškė, pomidorai ir žolelės. Brusketos yra geros, nes joms gaminti galima naudoti įvairius ingredientus, eksperimentuoti su skoniais.
Žingsnis 1
Pasigaminkite skrebučių. Supjaustykite duoną. Kepkite ją orkaitėje arba keptuvėje 3-5 minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
На разогретую сковороду влейте оливковое масло, выложите томаты с чесноком и пару минут прогрейте.
Žingsnis 4
Į mišinį supilkite balzaminį kremą, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 5
Paruoškite brusketą. Apskrudusius skrebučius patepkite trupučiu alyvuogių aliejaus.
Žingsnis 6
Plonu sluoksniu užtepkite varškės. Ant viršaus užtepkite šilto pomidorų ir česnakų padažo, pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos