Publikavimo data: 2025-08-19
Brusketos su pomidorų ir agurkų salsa
Brusketos su šviežių daržovių salsa puikiai tinka užkandžiams, tačiau tai taip pat yra apetitiškas ir lengvas užkandis. Ją paruošti greitai ir lengvai, be to, skonis bus maksimalus, nes ji patiekiama su aštria pomidorų ir agurkų salsa ant traškios ir paskrudintos bagetės. Sultinga ir kartu lengva. Išbandykite šį receptą ir gaukite skonio ir malonumo fejerverką iš šios brusketos su salsa.
Žingsnis 1
Supjaustykite agurką labai mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Pomidorą taip pat supjaustykite kuo smulkesniais griežinėliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite salotinius svogūnus ir kalendras.
Žingsnis 4
Bagetę įstrižai supjaustykite ne storesnėmis nei 1,5 cm storio riekelėmis.
Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę su ištirpintu sviestu dėkite griežinėliais supjaustytą bagetę ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol apskrus.
Žingsnis 6
Kol bagetė kepa, į salotinę sudėkite smulkintas daržoves ir kalendras. Suberkite cukrų, citrinos sultis ir druską pagal skonį ir gerai išmaišykite. Tik tada supilkite alyvuogių aliejų ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 7
Padėkite skrudintą bagetę ant plokščios lėkštės su šonais, palenkdami brusketas prie jų, kad apačia būtų drėgna.
Kategorijos